جدیدترین اخبار و مقالات در زمینه ارز دیجیتال

۲ مطلب در مرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

اتریوم چیست؟

 

 اتریوم در واقع یک پلتفرم برای اجرای قراردادهای هوشمند و همچنین عملکرد برنامه های غیر متمرکز بدون دخالت اشخاص حقیقی و یا حقوقی میباشد.

اگر بخواهیم کمی دقیق تر در رابطه با  آموزش اتریوم توضیح دهیم باید بگوییم که اتریوم در واقع سیستم برنامه نویسی شده ای بوده که به هیچ ارگان یا نظامی وابستگی نداشته و به صورت آزادانه در اختیار تمام مردم دنیا قرار گرفته است.

 

آنچه درباره تاریخچه ارز دیجیتال اتریوم باید بدانیم

اگر به دنبال ریشه بوجود آمدن اتریوم باشیم نام اول فهرست آن را میتوان به ویتالیک بوترین نسبت داد که این شخص با تهیه مقاله ای از ایده خود در سال 2013 آن را برای اشخاص با دانش در این زمینه که بخش عمده ای از آنها دوستان خود او بودند ارسال نموده و سپس بعد از انجام بررسی های لازم در سال 2014 از اتریوم به طور جهانی رونمایی کرد.
بعد از گذشت یک سال و با تلاش های مستمر از سوی او و گروه خود آنها توانستند بلاکچین آن را راه اندازه کنند تا در ادامه با رونمایی از اتر بتوانند نه تنها دنیای جدیدی برای خود بلکه برای تمام جهانیان آغاز کنند. از اسامی همگروه ویتالیک بوتلین که او را در این راه همراهی کرده و میکنند میتوان به چارلز هاسکینسون، آنتونی دی لوریو، جوزف لوبین و میهای الیسی اشاره داشت.

کاربرد و  ویژگی های اتریوم

کاربردهای مختلفی که این توکن دارد را میتوان به دو دسته کلی تقسیم نمود که شامل موارد زیر میشود :
• ساخت برنامه (نرم افزار) های غیر متمرکز
• اجرای قراردادهای هوشمند

1- ساخت برنامه (نرم افزار) های غیر متمرکز

با استفاده از اتریوم شرایط برای ساخت برنامه های غیر متمرکز محیا شد، یعنی این پلتفرم، از برنامه هایی که هیچ گونه سرور مرکزی نداشته و از ذخیره داده های کاربران در یک سرور ویژه برخوردار نیستند حمایت میکند. در همین راستا دیگر هیچ گونه نگرانی بابت سرقت اطلاعات که ممکن است از طریق حمله و هک به سرور مرکزی رخ دهد وجود نخواهد داشت و در واقع این خود کاربران هستند که به طور مستقیم داده های خود را دریافت نموده و امنیت آن را برقرار میسازند.
برای مثال اگر به نحوه عملکرد برنامه های جهانی چون واتساپ و تلگرام توجه کنید، باید بدانید که داده ها در سرور مرکزی آنها ذخیره شده و امکان هک و حتی پخش داده هایی از نوع عکس، فیلم و یا هر نوع داده دیگری وجود خواهد داشت، که نبود این چنین حالتی در اتریوم را میتوان به نکته ای مثبت از کارکرد آن تلقی نمود.

2- اجرای قراردادهای هوشمند

رشته کدهایی که شامل بندهای قرارداد و نحوه عملکرد آن نیز هستند. این قراردادهای هوشمند به طور مستقل اعتبار داشته و قابلیت دسترسی و ایجاد تغییرات در آن وجود ندارد. حالت تغییر ناپذیری این قراردادهای هوشمند دقیقا پس از انعقاد و ثبت آن رخ میدهد. یکی از مفاد مهم این قرارداد، تاکید بر نبود وجود شخص ثالث در طی قرارداد میباشد. برای منعقد نمودن قراردادهای هوشمند نیاز به پرداخت هیچ گونه هزینه ای نداشته و قادر به عقد رایگان آن میباشید.

پیش بینی وضعیت آینده اتریوم

ارز دیجیتال اتریوم با استفاده از روش های انحصاری خود به نسبت رقیب خود یعنی بیت کوین، دارای پتانسیل بیشتری است به شکلی که تنها برای موارد مستقیما مالی مورد استفاده نبوده و به طرق مختلفی بر روی برنامه های مختلفی قابلیت اجرایی کردن دارد. به همین علت آینده روشن تری برای اتریوم به نسبت بیت کوین پیش بینی شده است که البته بازهم عملکرد توسعه دهندگان این ارزهای دیجیتالی بر شرایط حاکم بر ارزش آنها تاثیرگذار خواهد بود.

نتیجه گیری

اگر شخصی به دنبال سرمایه گذاری بلند مدت باشد، مطمئنا یکی از بهترین گزینه های موجود پیش روی سرمایه گذار میتواند در زمینه اتریوم باشد که با توجه به میزان کسب تجربه و دانش تحلیلی در این زمینه قدرت کسب سود آن هم افزایش خواهد یافت.

منبع: سایت کریپتونگار

 

  • حمیده اخضری
  • ۰
  • ۰


رشد چشمگیر ارزش ارزهای دیجیتال در چند سال گذشته و بازگشت اقبال عمومی به سرمایه‌گذاری و فعالیت در این حوزه، این بازار را به یکی از سودآورترین بازارهای مالی تبدیل کرده است. به طوری که افراد زیادی به سرمایه‌گذاری و انواع تحلیل در بازار ارزهای دیجیتال با هدف کسب سود علاقه‌مند شده‌اند.
چرا به تحلیل ارزهای دیجیتال نیازمندیم؟

همانطور که می‌دانیم با وجود سودآوری بازار ارزهای دیجیتال، سطح ریسک نیز در آن بسیار بالا است. احتمال وارد شدن زیان‌های سنگین به سرمایه‌گذاران وجود دارد. بنابراین لازم است سرمایه‌گذاران قبل از ورود و سرمایه‌گذاری در این بازار، تحلیل ارز دیجیتال را به طور کامل درک کرده و با شناخت کامل فعالیت خود را آغاز کنند.


تحلیل ارز دیجیتال

پس لازم است تمامی سرمایه‌گذاران قبل از سرمایه‌گذاری در این بازار روند احتمالی آینده آن را پیش‌بینی کنند تا در مورد نوع سرمایه‌گذاری تصمیم‌گیری درستی داشته باشند. بدیهی است پیش‌بینی غیر اصولی و تنها با تکیه بر گفته‌ها و شنیده‌های دیگران روش مناسبی برای انتخاب نیست و استفاده از این روش با ریسک بسیار بالایی همراه خواهد بود.

انواع تحلیل ارزهای دیجیتال در بازار

برای داشتن یک پیش‌بینی موفق با درصد اطمینان بالا، لازم است با استفاده از روش‌های علمی معتبر و اثبات شده به تحلیل بازار ارز دیجیتال بپردازیم. همچنین از کارشناسان این حوزه، مشاوره سرمایه‌گذاری ارز دیجیتال دریافت کرد.


انواع تحلیل ارز دیجیتال

بنابراین، یکی از اقدامات مهم برای تسلط بر بازار و کاهش ریسک معاملات در آن، آشنایی با روش‌های تحلیل بازار ارزهای دیجیتال و استفاده از آنها برای پیش‌بینی روند بازار و تصمیم‌گیری خود است.

تجزیه و تحلیلهای مورد استفاده در بازار ارزهای دیجیتال به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند:

    تحلیل بنیادی : برای سرمایه‌گذاری‌های بلند مدت استفاده می‌شود.
    تحلیل تکنیکال: اغلب برای سرمایه‌گذاری‌های کوتاه مدت استفاده می‌شود.
    تحلیل احساسات: در مقایسه با کارایی تحلیل بنیادی و تکنیکال این تحلیل چندان کاربردی نیست و به نوعی زیرمجموعه تحلیل بنیادی است.

هر یک از این سه نوع تحلیل از متغیرهای مختلفی برای قضاوت در مورد عملکرد بازار استفاده می‌کنند. در ادامه به تعریفی از این سه نوع تحلیل و نحوه پیش‌بینی بازار از طریق آن‌ها می‌پردازیم.
1- تحلیل بنیادی یا فاندامنتال (Fundamental analysis)

پیش‌بینی ارز دیجیتال به روش تحلیل بنیادی یکی از مهم‌ترین روش‌های رایج برای تجزیه و تحلیل و تصمیم‌گیری در مورد خرید و فروش در بازارهای سنتی و دیجیتال است. تحلیلگر در تحلیل بنیادی به بررسی و تحلیل شرایط یک پروژه یا یک شرکت از جنبه‌های مختلف می‌پردازد و اخبار و رویدادهای مهم آن را دنبال می‌کند. تجزیه و تحلیل تمام جنبه‌ها و عوامل موثر بر یک پروژه یا کسب و کار به منظور شناخت ارزش و پتانسیل ذاتی آن، به عنوان تعریف تحلیل بنیادی شناخته می‌شود.


تحلیل بنیادی

بنابراین یک تحلیلگر بنیادی با رصد تمام اخبار و رویدادهای مربوط به پروژه‌هایی که به آن‌ها علاقه دارد و بر اساس اطلاعات به دست آمده، تصمیم می‌گیرد که آیا آن پروژه خاص ارزش سرمایه‌گذاری را دارد یا خیر. به طور مثال، تصور کنید که یک شرکت بزرگ از یک ارز دیجیتال خاص حمایت کرده است. در این شرایط  اگر با این تصور که احتمال افزایش قیمت این ارز وجود دارد خرید کنید، در حقیقت تحلیل بنیادی انجام داده‌اید.

تحلیل بنیادی برای انواع بازارهای مالی مانند بازار ارز، بورس، بازار ارز دیجیتال و … کاربرد دارد، اما نوع متغیرهای مورد استفاده برای تحلیل در هر یک از این بازارها متفاوت است. در بازار ارز دیجیتال، متغیرها شامل اهداف پروژه، تیم طراحی ارز دیجیتال، عملکرد، سابقه ، ارزش بازار ارز دیجیتال، حجم معاملات و غیره هستند.


تحلیل فاندامنتال

این نوع تحلیل معمولاً روند بلند مدت بازار را پیش‌بینی می‌کند و برای پیش‌بینی کوتاه‌مدت مؤثر نیست. بنابراین معمولاً سرمایه‌گذارانی که قصد سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت و پیش‌بینی کوتاه‌مدت قیمت ارزهای دیجیتال را با هدف نوسان دارند، از این تحلیل استفاده نمی‌کنند. از این نوع تحلیل بیشتر برای بررسی عملکرد آینده پروژه استفاده می‌شود.
2- تحلیل تکنیکال (Technical analysis)

استفاده از روش تحلیل تکنیکال در پیش‌بینی ارز دیجیتال بر خلاف تحلیل فاندامنتال یا بنیادی به عوامل موثر بر قیمت یک ارز دیجیتال یا پروژه دیجیتال توجهی ندارد. این روش تنها با در نظر گرفتن تاریخچه قیمتها و حجم معاملات، رفتار آتی بازار را پیش‌بینی می‌کند.

در واقع تحلیلگران تکنیکال معتقدند که قیمت و حجم معاملات یک متغیر به صورت تکراری تغییر می‌کند و تنها با بدست آوردن این الگو، می‌توان قیمتها را در آینده پیش‌بینی کرد.


تحلیل احساسات


همچنین در مورد اخبار منتشر شده توسط رسانه‌ها، اخبار تاثیر زیادی بر روند یک بازار دارد. به طور طبیعی، اگر اخبار خوبی در مورد بیت کوین یا یک سهام وجود داشته باشد، می تواند به افزایش قیمتها کمک کند. از سوی دیگر اخبار منفی ممکن است به سقوط منجر شود.

بنابراین، تحلیل احساسات از متن برای شناسایی احساسات مثبت، منفی یا خنثی در داده‌های مکتوب استفاده می‌کند تا تحلیلگر بتواند در مورد آینده تصمیم‌گیری کند.

بهترین تحلیل موجود در بازار ارز دیجیتال

در تمامی تعاریف موجود از تحلیل ارزهای دیجیتال، بیان شده است که نتایج این گونه تحلیل‌ها دقیق و تضمینی نیست. در این شرایط عقل حکم می‌کند که تصمیم نهایی را با استفاده از همه این تحلیلها اتخاذ کنید. معامله‌گران حرفه‌ای در بازار ارزهای دیجیتال پیشنهاد می‌کنند که همیشه از تحلیل تکنیکال و فاندامنتال با هم استفاده کنید.

منبع: سایت کریپتونگار

  • حمیده اخضری